Двойна стая за единична
В хотел "Сън Сити", всяка от двойните стаи може да се наеме като единична, като при това има корекция в цената. Всички стаи са с балкон с изглед към басейна. Стаите разполагат с климатик, телевизор с кабелна TV, хладилник, телефон, баня и тоалетна.
Двойна стая
Хотел "СЪН СИТИ" -к.к  Слънчев бряг предлага на своите гости 100 двойни комфортно обзаведени стаи. Всички стаи са с балкони и изглед към басейна на хотела. Стаите разполагат с климатик, телевизор с кабелна TV, хладилник, телефон, баня и тоалетна. В стаите има възможност максимално за 1 допълнително легло и 1 бебешка кошара.Апартамент с две спални
Хотел "Сън Сити" предлага на своите гости 5 апартамента с две спални. Всички апартаменти са с балкони с изглед към басейна на хотела. Апартаментите се състоят от 2 спални, хол, две бани и две тоалетни. Разполагат с климатик, LCD телевизори с кабелна TV, хладилник, телефон. Има възможност максимално за 2 допълнителни легла (разтегателен диван в хола) и 1 бебешка кошара.


Апартамент с една спалня
Апартамент с една спалня - разполага с огромен хол, една спалня, два балкона, една баня/тоалетна. Апартаментите са с климатик, големи LCD телевизори, хладилник, телефон. Има възможност за три допълнителни легла - в хола - разтегателни дивани.